Workshop med veteranambassadörerna i Växjö

Jag och Linus körde en kort workshop med en grupp engagerade studenter som agerade ambassadörer för Ekonomihögskolan (i Växjö) under 2008/2009. Syftet med mötet var att ta första steget i att hitta nya grepp i vår kommunikation med presumtiva studenter. Vi vill sluta sälja och börja bygga relationer. Våra ledord är de som gäller för Linnéuniversitetet – nyfikenhet, nytänkande, nytta och närhet.

Veteranworkshop i Växjö

Veteranworkshop i Växjö

Resultatet av den knappt två timmar långa workshopen kommer användas i nästa steg där vi sammanför veteranambassadörer från Växjö och Kalmar för att diskutera vidare. Innan dess ska vi köra motsvarande kreativa verkstad med Kalmars (d v s BBS) veteraner.

Parallellt rekryterar vi nu ambassadörer för kommande års projekt där gymnasiebesök står i fokus men håller öppet för att öppna upp och involvera studenter i andra mer okonventionella marknads- och kommunikationsaktiviteter.

Inget är hugget i sten.

Tack för igår, ni som var med, och för att ni engagerar er i att bygga en stark kultur kring Linnéuniversitetet och den nya Ekonomihögskolan.

// Erik

Annonser

3 Responses to “Workshop med veteranambassadörerna i Växjö”


  1. 1 ohmansara oktober 22, 2009 kl. 9:41 f m

    Tack själv Erik och Linus för en kreativt befriande workshop! Ser fram emot nästa steg! Lycka till med att krama ur all information och kunskap samt idéer veteranerna i Kalmar sitter på!

  2. 2 Jenny Andersson oktober 22, 2009 kl. 12:13 e m

    Tack för igår ni med!

    det var kul att ni var öppna för våra åsikter och för att göra något annat än bara ett möte.. Det var kreativt och roligt.. ser fram emot att träffa studenter som är lika engagerade så kan detta bli något riktigt kalas bra.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Bloggstatistik

  • 3,488 besök

Linus twittrar

Fel: Vänligen se till att Twitter-kontot är offentligt.

Erik twittrar

Mest lästa inlägg

RSS Andra bloggar länkar

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Disclaimer

Åsikterna och artiklarna på den här bloggen är våra egna och representerar inte nödvändigtvis våra respektive arbetsgivare eller det stundande Linnéuniversitet. Vi ansvarar heller inte för innehållet på sajter, bloggar eller andra Internetkällor som länkas till från den här bloggen.
Annonser

%d bloggare gillar detta: