Just nu

Det finns två syften med denna blogg. Det ena, att diskutera hur kommunikationen yttrar sig inom högskolevärlden, tog vi tydlig ställning till i föregående inlägg. Om vi ni ska röra oss vidare och förtydliga vårt eget arbete med kommunikation och marknadsföring kring den stundande Ekonomihögskolan vid Linnéuniversitetet så ser det ut enligt följande i skrivande stund.

Katalogprocessen för Ekonomihögskolan håller på att initieras. Tanken är att skapa en katalog för studentrekrytering men i dessa fusionstider kommer den säkerligen få minst lika stor intern betydelse. Jag är själv förmodligen (och förhoppningsvis) inte ensam och undra över vilken identitet vi kommer att ha i framtiden. Det mest spännande här är att det material som produceras för utåtriktad kommunikation ofta blir det första konkreta stoffet att ta ställning till för alla inom organisationen.

För det andra jobbar vi med att få ihop hela ambassadörsprojektet inför våren 2010 där våra egna studenter besöker gymnasieskolor runt om i Sverige. Förhoppningen är att få med allt mellan Ystad och Kiruna men vi får se var vi hamnar. Om du är student hos oss och vill vara med i projektet eller om någon av er ute på gymnasieskolorna är intresserade av att vi kommer på besök, hör av er.

Vidare ligger fokus just nu på PR-strategi, sociala medier, internkommunikation samt kampanjen inför 15 april. Att få tiden att gå är med andra ord inte speciellt svårt… 

/Linus Brandin

Annonser

2 Responses to “Just nu”


  1. 2 Erik Sellström oktober 14, 2009 kl. 10:26 f m

    Tanken är att bloggen ska in under Linnéuniversitetets bloggkatalog när den är färdig. Jag ser dock klart fördelarna som du pekar på. 🙂

    Vi får se hur det blir.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Bloggstatistik

  • 3,488 besök

Linus twittrar

Fel: Twitter svarade inte. Vänta några minuter och uppdatera den här sidan.

Erik twittrar

Mest lästa inlägg

RSS Andra bloggar länkar

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Disclaimer

Åsikterna och artiklarna på den här bloggen är våra egna och representerar inte nödvändigtvis våra respektive arbetsgivare eller det stundande Linnéuniversitet. Vi ansvarar heller inte för innehållet på sajter, bloggar eller andra Internetkällor som länkas till från den här bloggen.
Annonser

%d bloggare gillar detta: